Residentie Delta

Accommodatie

4 personen

Er een 2 persoonsbed + 1 slaapbank voor 2 personen

Check in

15-20u

Parking

We hebben geen prive parking. Parkeren in de straat is mogelijk.

Het appartement is op de dijk te Westende, gelegen op de 10de verdieping in de residentie “Delta”, met vanop het ruime terras (van 24m²) een zijdelings zeezicht en een frontaal zicht op het binnenland (de Polders). 
U zit op wandelafstand van het centrum Westende (2,4km) en Middelkerke (3,5km). Op nog geen 550 meter van het appartement, vindt u de dichtstbijzijnde halte van de kusttram, met regelmatige verbindingen naar Panne, Knokke, Oostende en andere Belgische badplaatsen.

Het appartement is volledig uitgerust voor 4 personen en er is een heel groot terras met tuinmeubelen aanwezig. De residentie werd volledig gerenoveerd in 2007. In 2015 werd een nieuwe keuken en badkamer geïnstalleerd.

Faciliteiten: Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.
Faciliteiten: kabeltelevisie, DVD-speler, CD-speler, senseo-toestel, koffiezetmachine, fornuis, magenetron met grill-functie, waterkoker, koelkast en diepvries, elektrische verwarming,…
Het appartement heeft een woonkamer met een tv, een bank en een eethoek. De keuken is uitgerust met thee- en koffiefaciliteiten, keukengerei, een koelkast, diepvries en magnetron. De badkamer is voorzien van een douche, lavabo en een toilet.

Oppervlaktes:
– Leefniveau: 25m²
– Duplexdeel: 12 m²
– Dakterras: 24m² 

Pelikaanlaan 11, 8434 Middelkerke, België 

Bedden - 2
Wifi - Ja
Error: the field format must contains "%s" or "%1$s".
Oppervlakte - 61m2
Per nacht - 70,00

Door renovatiewerken is ons appartement even niet beschikbaar voor verhuur.

Notificatie ontvangen

Meld u hier aan om een notificatie te ontvangen wanneer we terug zijn.